28 Ağustos 2009 Cuma

Alga Sağlık Hizmetleri...

Dün yine Fügen Hoca günüydü.Sonuçlarımız elimizde Nişantaşı yollarına düştük.(Trafik yüzünden eve dönüşümüz tam 2 saat sürdü...korkunçtu...)
Nehir'in süt alerjisinin hafif-orta şiddette bir alerji olduğunu ve takriben 2-2.5 yaşında geçmesini beklediğini söyledi hocamız.Rejime aynen devam.Neocate ve keçi sütüyle birlikteliğimiz daha uzun bir süre devam edecek..

Evet asıl konuya geleyim....Bir işte uzman olmanın ne demek olduğunu bize gösteren Fügen Çullu'ya buradan sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
Bebeğinizin derdinin ne olduğunu bilmemenin ne kadar kötü bir durum olduğunu anneler çok iyi bilirler. İşte bu noktada sanki o uykusuz geceleri bizimle yaşamışcasına, biz anlatmadan yaşadıklarımızı bize anlatırken her defasında ona minnettar oluyorum.
Reflü hastalığının ne demek olduğunu, ne yapmamız ve ne yapmamamız gerektiğini bize öğrettiği ve her defasında baba ve anne olarak bizim gülen suratlarla muayenehaneden ayrılmamızı sağlayan Fügen Hocaya kızım adına teşekkürlerimi bildirmek isterim.

Reflüsüz ve alerjisiz günler dileğiyle....

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Site Meter